No hladal som snad vsade ale tento problem som nikde nenasiel
takze mam horeuvedenu dosku a dal som do nej 1 x 512ram V-data...problem je v tom ze winxp mi hlasi iba 256ram...takisto aj pri bootovani pise iba 256ram, skusal som doma tu ramku tiez na MSI ale na KT6V a v pohode 512Mb...neviem niekto v com moze byt problem?
druhy problem na tej doske je ten ze ma to ma 1gbit lanku ale ide to len na 10mbit...a pritom cela siet bezi na 100mbit...
ak by niekto mal nejaky napad alebo riesenie budem povdacny...
PS: je to moc moc surne
MSI K8N NEO FSR - ram problem + LAN problem
Vyskusaj prehodit ramku do ineho slotu, mozno je len 1 slot nefunkcny. Alebo vyskusaj dat do pc iba tu "vadnu" ramku a uvidis.Mozno je pamat nekompatibilna s doskou.
K sietovke. Vyskusaj sa este pohrat s nastaveniami. Mozno sa rychlost nastavuje v biose. Treba pozret manual, co vnom pisu, urcite tam bude nieco spomenute.
K sietovke. Vyskusaj sa este pohrat s nastaveniami. Mozno sa rychlost nastavuje v biose. Treba pozret manual, co vnom pisu, urcite tam bude nieco spomenute.
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
- romang
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Mar, 2005, 20:00
Tak to uz je vazne sila ;o))potkan82 napísal:lenze...nejde 512 ram...lenze ta ista ram v kombinacii s 256ram ide normalne teda ako 512+256=768mb ram ja som z toho fakt jelen
ja by som to aj tak isiel asi skusit, s tym, ze by som tvrdil ze mam iba 512RAM a .. nechcem to inak ako jeden kusa nechcem ani menej ani viac a nikdy nebudem chciet a chcem to takto ;o))))))) :oops:
Necudujem, sa mam taku istu dosku a pri kupe som ju hned po 5 a po 7 dnoich bol reklamovat proste raz odisiel lan tato ista chyba ani v servise s tym nevedeli nic spravit a ako su vseobecne zname nefungovali od zaciatku VIA radise na sata disky take to bolo o dusu nemam dfobre sjkusenosti z MSI su to sunky radsej ASUS, ABIT"?