po preinštalácií OS a opätovej inštal AVASTu sa mi prestala zobrazovať v "oznamovacej oblasti" ikonka rezidentnej kontroly (modrá guľôčka )
na NETe som našiel postup, že treba pridať do programov "po spustení" súbor "ASHDISP.EXE" zo súboru nainštalov. AVASTu, ale vybehlo mi toto okno:
ohľadom toho súboru "aswCmnOS.dll som našiel napr. toto:
http://www.programchecker.com/file/7459.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
typujem, že by som mal siahnuť túto verziu "4.7.1043.0", ale čo potom s ňou, len to hodiť k AVASTu ? zatiaľ som to neskúšal
dík za rady
AVAST nezobrazuje sa ikonka rezidentnej kontroly
Re: AVAST nezobrazuje sa ikonka rezidentnej kontroly
to som urobil a nepomohlo, ale registre som pred novou inštaláciou nečistil, tak to skúsim
Re: AVAST nezobrazuje sa ikonka rezidentnej kontroly
tak ten "aswCmnOS.dll" tam bol a je
AVAST som neodinštaloval ale dal som pre zmenu len opraviť a ikonky sú už v poriadku, ale to okno vyskakovalo stále, tak som "ashdisp.exe" odstránil z "c:\Documents and Settings\rodinka\Nabídka Start\Programy\Po spuštění\..." a po reštarte to bolo OK, zaujímavé je, že preinštalácia nepomohla a oprava áno
AVAST som neodinštaloval ale dal som pre zmenu len opraviť a ikonky sú už v poriadku, ale to okno vyskakovalo stále, tak som "ashdisp.exe" odstránil z "c:\Documents and Settings\rodinka\Nabídka Start\Programy\Po spuštění\..." a po reštarte to bolo OK, zaujímavé je, že preinštalácia nepomohla a oprava áno