[OT]
Uz ste to niekto citali? Tiez sa Vam z klesajucej urovne tohto periodika dviha zaludok?
No pozri... ten BenQ ma TN+F panel, ktory je zamerany na rychlu odozvu (8ms), pricom ViewSonic ma P-MVA panel, ktory sice nema az taku rychlu odozvu, ale vernost farieb je u MVA panel X-krat lepsia ako u TN+F.crux2005 napísal:Uz som to cital.tazko hodnotit kvalitu takto na dialku,pretoze som ani jeden z tych monitorov nevidel na vlastne oci.Myslis si,ze ten ViewSonic bol podhodnoteny ?? Pretoze s BenQ mam celkom dobre skusenosti.(aj so Samsungom).
no je to :OT: ale na skenovanie pouzivam HP software ktory nie je naj a to potom rovno vlozim do openofficu..... pri rozliseni 300 dpi mi vypise ze 1 stranka ma 25,45 MB pri 600dpi uz ma 1 stranka 100MB a pri 1200 dpi ma 1.6 GB!!! nechapem preco ale budizMaxMan napísal:Ked to zoskenujes v 300dpi, tak je to postacujuce na tlac aj citanie a urcite ta stranka nebude mat 25MB - pokial to nedas do bmp![]()
Bezne by mala mat tak do 2MB v JPG. Cize to neni az tak vela.
A k urovni tohto mesacnika: ja som to zistil uz davnejsie a preto som minuly rok zrusil predplatne. Tie clanky co tam pisali som cital na nete s predstihom aj 2 mesiace. A kvoli par testom HW /aj to biednym/ sa neoplati casak kupovat.
:OT:diablik napísal:no je to :OT: ale na skenovanie pouzivam HP software ktory nie je naj a to potom rovno vlozim do openofficu..... pri rozliseni 300 dpi mi vypise ze 1 stranka ma 25,45 MB pri 600dpi uz ma 1 stranka 100MB a pri 1200 dpi ma 1.6 GB!!! nechapem preco ale budiz
To mas pravdu s tymi panelmi.... Inak,keD sme pri tom casopise,najviac sa zasmejem pri urcitych HW recenziach......subz3ro napísal:No pozri... ten BenQ ma TN+F panel, ktory je zamerany na rychlu odozvu (8ms), pricom ViewSonic ma P-MVA panel, ktory sice nema az taku rychlu odozvu, ale vernost farieb je u MVA panel X-krat lepsia ako u TN+F.crux2005 napísal:Uz som to cital.tazko hodnotit kvalitu takto na dialku,pretoze som ani jeden z tych monitorov nevidel na vlastne oci.Myslis si,ze ten ViewSonic bol podhodnoteny ?? Pretoze s BenQ mam celkom dobre skusenosti.(aj so Samsungom).
Teraz mi povedz ako subjektivne to ten redaktor hodnotil, keD BenQ ma 10/10 a ViewSonic 8/10? Podla mna tam funguje nejake dodavatelske lobby /viD. vyborne hodnotenia BenQ a Samsung monitorov... vsetko je to TN+F/ - ale toto je moj osobny nazor