Takže mám takýto problém..
Zmluva na pripojenie u T-Comu bola obnovená, s tým prišli aj nové prihlasovacie údaje. Skúšal som ich zmeniť cez ten program, čo je na inštalačnom CDčku, ale nechcelo mi to otvoriť (celý systém je už v p.či a potrebuje reinstall - lenže to neni môj komp, takže nie ja o tom rozhodujem).
Mám to CD zobrať na iný komp, ktorý je v sieti, alebo sa to dá aj inak spraviť (ako ?) ?
/skúšal som zadať do prehliadača IP adresu, ale neotvorilo mi to. Do sietí sa vôbec nevyznám, tak mi poraďte/
zmena prihl. údajov na routri
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
zmena prihl. údajov na routri
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
Re: zmena prihl. údajov na routri
no do sa to tak ako pises ... zadas si IP routra do prehliadaca a zmenis login ... tebe neberie IPcku ? aky mas router ? zadavas na 100% spravnu IP ?
Cau,
tak pri takychto otazockach si vzdy spomeniem na taky internetovsky dokument s nazvom:"Jak se spravne ptat...", alebo tak akosi. Rad by som Ti poradil, ale keby si aspon napisal co za poondiaty router mas....
Prajem vela uspechov...
tak pri takychto otazockach si vzdy spomeniem na taky internetovsky dokument s nazvom:"Jak se spravne ptat...", alebo tak akosi. Rad by som Ti poradil, ale keby si aspon napisal co za poondiaty router mas....
Prajem vela uspechov...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
Už som sa dostal ďalej.. teraz neviem heslo Ale s tým mi asi nepomôžete
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
1. napisem, zistim si presny typ routra (napr. Draytek Vigor 2700 VoIP)
2. najdem cez google stranku vyrobcu, v podpore pohladam moj tym routra, stiahnem manual, nastudujem si default IP, meno a heslo
3. skusim sa nalogovat cez web rozhranie s defaultnym meno a heslo, ak ide zmenim co potrebujem
4. ak sa neda nalogovat (nespravne meno alebo heslo), vyresetujem router tlacidlom do tovarenskeho nastavenia, nakonfigurujem nanovo aj s novymi udajmi
5. hotovo, net slape tak ako ma
2. najdem cez google stranku vyrobcu, v podpore pohladam moj tym routra, stiahnem manual, nastudujem si default IP, meno a heslo
3. skusim sa nalogovat cez web rozhranie s defaultnym meno a heslo, ak ide zmenim co potrebujem
4. ak sa neda nalogovat (nespravne meno alebo heslo), vyresetujem router tlacidlom do tovarenskeho nastavenia, nakonfigurujem nanovo aj s novymi udajmi
5. hotovo, net slape tak ako ma
CPU:Intel Core 2 Duo E7200 @ 3,04GHz, ,COOLER:Noctua NH-U12 + Papst 4412F/2GLL, MB:Gigabyte EP35-DS4, RAM:2 x Apacer Gold 2GB 800MHz, GPU:Gainward nVIDIA 8800GT 512MB Golden Sample, HDD:Samsung Spinpoint F1 640GB S-ATA, DVD-RW:NEC AD-7203S, PSU:Fortron 350-60 THN, SOUND: SoundBlaster Live! Player 5.1Digital, LCD:Samsung 740B, CASE:Lian-Li PC-7B Plus, KEYBOARD:Genius KB-109e, MOUSE:Logitech MX518, MOUSEPAD:SteelPad QcK,REPRO:Creative Labs Inspire P580