máte aj niekto iný tento problém? díky

... to hadam zartujes, ak by sme skutocne vyhlasili ziadost/prosbu o prispevky tak sa vas najde tak max. desat co prispeje po 20 Sk / mesiac. Viac nie, to sa pokojne stavim. A to by nestacilo. Plus, 20 Sk mesiac ci aj trochu viac ... nas zavedenie 20 Sk do uctovnictva stoji takmer 20 Sk, tak si to spocitaj.Mugwai napísal: ..pokiaľ sú problémom "len" peniaze ako som pochopil z odpovede RP, čo takto nejaký "sponzoring" užívateľov?
..ja osobne, aj keď nie som nejako super aktívny na fóre, bol by som ochotný prispieť na prevádzku povedzme čiastkou medzi 20-100 Sk mesačne, či si nekúpim dve kávy, či dve pivá, alebo jedny cigarety..
Nechcem rýpať ale toto mi nedalo. Neviem kto vám robí účtovníctvo ale ak si berie sumu 20,- Sk za zaúčtovanie prijatého daru tak máte namiesto účtovníka zdierača. V BB je sadzba za jednu položku od 50 hal po 1 Sk, teda ak by som zobral nejaký stred a aj to, že by dotyčný zaúčtoval aj "použitie daru na nejaký účel" tak to vyjde max 1,50,- Sk (nevie ako presne to máte v zmluve, to bol príklad, ale sumy reálne). Viem to, účtovníctvo študujem a na brigáde pomáham účtovať.RP napísal: nas zavedenie 20 Sk do uctovnictva stoji takmer 20 Sk, tak si to spocitaj.
A vytlacenie faktury a jej zaslanie postou (10,-Sk obycajne zaslatie, nie I. trieda) ? To do toho nezaratavas ?Genyus napísal:Nechcem rýpať ale toto mi nedalo. Neviem kto vám robí účtovníctvo ale ak si berie sumu 20,- Sk za zaúčtovanie prijatého daru tak máte namiesto účtovníka zdierača. V BB je sadzba za jednu položku od 50 hal po 1 Sk, teda ak by som zobral nejaký stred a aj to, že by dotyčný zaúčtoval aj "použitie daru na nejaký účel" tak to vyjde max 1,50,- Sk (nevie ako presne to máte v zmluve, to bol príklad, ale sumy reálne). Viem to, účtovníctvo študujem a na brigáde pomáham účtovať.