Ahojte,
konecne mam doma dual screen a potrebujem vyriesit ako mam mat na jednom monitore pustenu hru a po prekliknuti do druheho monitora, aby tato hra zostala maximalizovana a neminimalizovala sa ako pri alt+tab. Moznost pokial je hra pustena vo window mode, sice neminimalizuje, ale jej rendering zastane a az po naslednom kliknuti do okna hry zacne rendering pokracovat. Ujo google mi velmi nepomohol ( mozno dneska nemam den ).
Ak by mal niekto stastie alebo uz riesil podobny problem, bol by som rad keby sa podelil
Dual Monitor - problem fullscreen hry....
Dual Monitor - problem fullscreen hry....
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Re: Dual Monitor - problem fullscreen hry....
tak to by zaujimalo aj mna, ci sa to vobec da
podobne som riesiel ale nevyriesil :
podobne som riesiel ale nevyriesil :
- Crazy_Horse
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Nov, 2007, 08:00
povedal by som, ze sa to neda.
a spravne by ta to ani nemalo pustit s kurzorom mimo monitor ked je nejaka hra vo fullscreen. ale to uz je chyba ludi co robili hru. je uplna blbost aby si napriklad pri nejakej strielacke vysiel kurzorom mimo a klikal naprazdno, vsakze. to sa tyka vlastne aj ostatnych hier.
ja osobne som aj preto zrusil druhy monitor.
a spravne by ta to ani nemalo pustit s kurzorom mimo monitor ked je nejaka hra vo fullscreen. ale to uz je chyba ludi co robili hru. je uplna blbost aby si napriklad pri nejakej strielacke vysiel kurzorom mimo a klikal naprazdno, vsakze. to sa tyka vlastne aj ostatnych hier.
ja osobne som aj preto zrusil druhy monitor.
Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate
Crazy_Horse - aj mne sa obcas stane, ze kliknem mimo, ale vobec ma to neirutuje Viac mi vadi ked sa mi to minimalizuje alebo obraz zastane. Nie som hardcore gamber. Som schopny stravit pri hre dlhy cas, ale hram sa pretoze ma to bavi a skoro nerad nahanam . Stym hardcore gamblerom nepoukazujem na teba, len vysvetlujem moju situaciu.
Valistar - riesenie vyzera byt v nedohladne. Stale je tam o tom, ze window mode alebo nic je to vraj vlastnost windows, takze asi papa.
Valistar - riesenie vyzera byt v nedohladne. Stale je tam o tom, ze window mode alebo nic je to vraj vlastnost windows, takze asi papa.
I found paradise, it`s Ibiza.