bral som z mall.sk zopár vecí za cirka €40, zanedbateľná suma, ale ide o princíp. objednávku som uhradil prevodom na účet, nasledujúci deň mi prišiel e-mail o potvrdení platby. za 3 týždne nič neprišlo, tak som pozrel na webe čo sa deje. na moje prekvapenie bola objednávka záhadne zmenená na 'neuhradenú'. tak som kontaktoval zákaznícke centrum, že o čo ide. tam mi oznámili, že objednávka nie je uhradená a mám kontaktovať finančné centrum. ako nechápem, prečo by som ja mal kontaktovať finančné, ako keby u nich neexistovalo prepojenie medzi centrami.
musel som si spraviť potvrdenie od banky, že som tú platbu uhradil. následne mi na finačnom arogantne potvrdili, že platbu akceptujú a je zaznamenaná. tak zase kontaktujem zákaznícke centrum

, že či mi konečne tie peniaze vrátia. že áno, a ešte sa ma snažili presvedčiť, že sa neúspešne snažili telefonicky so mnou spojiť ohľadom nedostupnosti tovaru, pritom mi nikto nevolal. človek by aspoň čakal ospravedlnenie po tých patáliach, ale nič. peniaze vám posielame na účet a koniec. fakt klasa
čo k tomu dodať, jedným slovom kocúrkovo