zdielani dat pod xp
- Vagabund
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Jún, 2004, 14:00
zdielani dat pod xp
ako si mozem na sieti vo win xp nazdielat adresar, aby bol pod heslom?
Vo win XP je to inac .Neda sa zdielat pod heslom lebo to je nedostatocna ochrana. Heslo zistis a co potom?- mas pristup ku vsetkemu. V XP si prepni rezim jednoducheho zdielania na rozsireny rezim .Vnom ti pribudnu Dalsie polozky kde si navolis kto (meno PC) ma pristup k suborom .cize ty urcujes kto ano a kto nie. Ak sa mylim opravte ma ,ale malo by to byt tak
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- Vagabund
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Jún, 2004, 14:00
no vies kedisi ma toto zaujimalo velmi lebo mam v sieti par compov a chcel som zdielat jeden adresar pre comp co mam vo vedlajsej no nezistil som to a tak som sa na to vykaslal.prednedavnom mi pisal kamos ze ma takyto problem aky som mal ja v minulosti tak som napisal sem ale fakt neviem pre aky ucel to chel mozno mu toto pomoze dik moc :o)
ale
Co by sa to nedalo? da sa.... len musis nastavit format NTFS a potom ako admin nastavit ten adresar tak, ze sa da otvorit v inych prihlaseniach a tam vypita meno a heslo - na admina, pripadne power usera.