Aj ked sa to tu uz scasti riesilo,
rozhodol som sa radsej zalozit novy thread, nakolko som uz dobre dopleteny. Okrem domovskeho
webu mojej ABIT KT7-A som prezeral aj zmienovany
navod a k tomu este
http://www.biosmods.com/guides/How_to_flash_a_BIOS.php. Je to moj prvy flash. :oops:
Zadrhelom bola disketa, ktoru som nemohol normalne vytvorit kvoli OS W2k. Tak reku stiahnem
DOS image odporucany v navode z biosmods... A tam sa uz stracam. Neviem, ci som sa mal vobec
tymto navodom inspirovat. Nadabil som nan nahodou... No bola tu ta disketa... Tym DOS image v
Bootdisks, u Windows 2000 som myslel, ze je Disk1 - ale je to akysi image, z
ktorym neviem co dalej. Skusil som teda na tej stanke aj program Dr DOS... Je to akysi drdflash.exe, ktory mi na floppy
hodil subory AUTOEXEC.BAT, COMMAND.COM a skryte IBMBIO.COM + IBMDOS.COM.
Do certa, tak to sa ale nezhoduje s tym vyssie spominanym navodom, od ktoreho som to zobral...
Poradte mi, prosim kde som spravil chybu- s cim sa mam riadit- ved uz ked som si myslel, ze mi bude stacit skopirovat na
disketu subory vyextrahovaneho exaca mojho stiahnuteho BIOSu, tak ma iba poplietli tie navody. Ma porazi! Ved ide iba o
disektu spravenu na boot + subory z BIOSu, nie?
Uz sa len spytam, ci nemate niekto skusenosti s flash KT7-A-cka, kedze som uz niekde na forach cital, ze dobre je ist do
tej 64 a nie az a9-ky.
Snad mi teda niekto helpne, ked som sa tu uz tak rozkecal.