Pomoc s notebookom Toshiba - vie sa pozriet niekto z KE?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Pomoc s notebookom Toshiba - vie sa pozriet niekto z KE?
Mam jeden notebook Toshiba, je stary 2 roky a 2 mesiace, cize tesne po zaruke.
Problem je ten, ze displej na nom ide len v urcitom uhle, AJ TO je obraz pretahovany niekde ciarami, ak otvorim displeji vypne sa uplne.
Na externom monitore som do toho booku nainstaloval Windows7 bez problemov aj zaplaty a siel notebook cely cas.
Vedel by sa na to niekto z KOSIC pozriet? Podla mna tam bude problem s kablikom spajajucim "displej" so zakladnou doskou, kedze sa displej vypne len v urcitom uhle, a na book som nemal problem nainstalovat novy OS aj zaplaty. - cez externy displej a VGA vystup.
Mam jednu osobu ale ta je az zo Zapadneho Slovenska ktora by sa na to pozrela, ale radsej aj v zaujem rychlejsieho vybavenia chcel najst niekoho z KE...
Samozrejme, kedze nove booky (podobna konfiguracia) idu v cene uz od 260€ s DPH tak oprava drahsia ako 60€ je uz skor nerentabilna, kedze baterka v tej Toshibe je uz nepouzitelna.
Obrazky ako vyzera displej v polotovorenom stave + konfiguracia NB:
http://czshare.com/1826434/QkfM/toshiba.zip
Problem je ten, ze displej na nom ide len v urcitom uhle, AJ TO je obraz pretahovany niekde ciarami, ak otvorim displeji vypne sa uplne.
Na externom monitore som do toho booku nainstaloval Windows7 bez problemov aj zaplaty a siel notebook cely cas.
Vedel by sa na to niekto z KOSIC pozriet? Podla mna tam bude problem s kablikom spajajucim "displej" so zakladnou doskou, kedze sa displej vypne len v urcitom uhle, a na book som nemal problem nainstalovat novy OS aj zaplaty. - cez externy displej a VGA vystup.
Mam jednu osobu ale ta je az zo Zapadneho Slovenska ktora by sa na to pozrela, ale radsej aj v zaujem rychlejsieho vybavenia chcel najst niekoho z KE...
Samozrejme, kedze nove booky (podobna konfiguracia) idu v cene uz od 260€ s DPH tak oprava drahsia ako 60€ je uz skor nerentabilna, kedze baterka v tej Toshibe je uz nepouzitelna.
Obrazky ako vyzera displej v polotovorenom stave + konfiguracia NB:
http://czshare.com/1826434/QkfM/toshiba.zip
Spoiler: ukázať
Re: Pomoc s notebookom Toshiba - vie sa pozriet niekto z KE?
DATALAN, a. s., Pobočka Košice (autorizované servisné stredisko Toshiba a iné)
Popradská 68
040 01 Košice
Tel.: +421 55 640 51 90, +421 55 640 52 46
Obráť sa na Miloša Faru alebo Viktora Sedlického.
PS: pozdravuj ich odomna ;-)
Popradská 68
040 01 Košice
Tel.: +421 55 640 51 90, +421 55 640 52 46
Obráť sa na Miloša Faru alebo Viktora Sedlického.
PS: pozdravuj ich odomna ;-)
MB: ASUS P8Z77-M PRO | CPU: Core i7-3770K | Cooler: Noctua NH-U12P SE2 | VGA: ASUS GTX660-DC2O-2GD5 | RAM: 4 x Micron MT8JTF25664AZ-1G4M1 | HDD System: Crucial M4 128 GB (CT128M4SSD1) | HDD 2 & 3: WD Scorpio Black 320 GB SATA Hard Drives (WD3200BEKT) | DVD-RW: Optiarc AD-7250H | PSU: Corsair TX550M | CASE: Fractal Design Define Mini | Monitor: Dell UltraSharp U2212HM
Tu baterku pokazilo W7... Ja mam model L300D a to iste.... odvtedy sla dole vodou...
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
a svist ju potom balil do folieCageJ napísal:Tu baterku pokazilo W7... Ja mam model L300D a to iste.... odvtedy sla dole vodou...
felipe uz si to poriesil? hohotnejsi model si mat nemohol? nasiel som nato na nete kabel za 48libier, mozno ze aj ten co mas je dobry, len by chcelo troska pootocit lebo ho pricvikava. viem sa ti nato mrknut ale neslubujem, ze notebook dodam v 100% povodnom stave (niektory plast praskne, pri otvarani sa niektory cvok zlomy, zatula sa dlhsia sruba - vyjde cez dekel von)
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
diky za ochotu, ale book som uz vratil
s tym ze nech to pouzivaju s LCD monitorom nejaku dobu to vydrzi, nesla uz ani web kamera, cize sa tam v tom kabli muselo nieco zlomit, sice neviem ci displej aj kamera ide s jednym kablom
nove booky idu po 250€ takze dat za opravu uz 50€ je nezmysel kedze baterka je out. VIem ze niekomu sa to oplati ale ja som to znamej neodporucal. A len za kabel by sa dalo tolko co som bol ochotny odporucit za celu opravu
s tym ze nech to pouzivaju s LCD monitorom nejaku dobu to vydrzi, nesla uz ani web kamera, cize sa tam v tom kabli muselo nieco zlomit, sice neviem ci displej aj kamera ide s jednym kablom
nove booky idu po 250€ takze dat za opravu uz 50€ je nezmysel kedze baterka je out. VIem ze niekomu sa to oplati ale ja som to znamej neodporucal. A len za kabel by sa dalo tolko co som bol ochotny odporucit za celu opravu
- jararak
- Moderátor
ved to, ja som na svojej ex toshibe (p3 750mhz, 128mbram) menil lcd co vyslo v tej dobe na 1000sk a book som predal za 500sk potom
Watching you ...
Plasty prasknu iba v oblastiach chadenia a PC kariet. Mne praskol asi po piatom otvoreni nad krytom PC Card. Notebook ma 3r a ide bez problemov, akurat ta baterka, no menit sa ju neplati. Wear level sa dat sledovat takmer okom, odvtedy co som tam este daval W7 Public Beta Release, tak z nejakych 6% isiel na z nicoho nic na 35% za 3 mesiace. Zaujimalo by ma, ze ci cteny MS prisiel nato co to sposobovalo. Odvtedy WL uz siel dole vodou pomerne rovnako rychlo, ale vtedy bol mega skok by som povedal. Ten predtym co som mal HP Compaq, po 2,5r odisiel monitor...takze HP nikdy odvtedy viac. Davat 50€ sa fakt za opravu neoplati. Aj ekonomicky je po 4r stary.jararak napísal:a svist ju potom balil do folieCageJ napísal:Tu baterku pokazilo W7... Ja mam model L300D a to iste.... odvtedy sla dole vodou...
felipe uz si to poriesil? hohotnejsi model si mat nemohol? nasiel som nato na nete kabel za 48libier, mozno ze aj ten co mas je dobry, len by chcelo troska pootocit lebo ho pricvikava. viem sa ti nato mrknut ale neslubujem, ze notebook dodam v 100% povodnom stave (niektory plast praskne, pri otvarani sa niektory cvok zlomy, zatula sa dlhsia sruba - vyjde cez dekel von)
- jararak
- Moderátor
su notasi ktore jednoducho w7 nerozdychaju co sa tyka baterky, stara znama vec
co sa tyka tych plastov - mal som nieco cudzokrajne a to mi praskalo pod rukami co som sa jak snazil, takze je to rozne.
co sa tyka tych plastov - mal som nieco cudzokrajne a to mi praskalo pod rukami co som sa jak snazil, takze je to rozne.
Watching you ...
Hej, znama vec ..ale ked som tam daval nebola ..... A este ani MS nevie cim to je. A original tam bola Vista, W7 bol jednoducho rychlejsi...jararak napísal:su notasi ktore jednoducho w7 nerozdychaju co sa tyka baterky, stara znama vec
to mi chcete povedat, ze koli w7 mi vykurvilo do pol roka baterku na 18%? u are shiting me ...
Nieco take..... Najdi si na googli, su aj pripady, ze za jeden den 100%, tam je nejaky problem s ako keby BIOSom baterky a OS. Najlepsie bolo na fore, ze vymenili baterky a znova to iste zo 100% na 0%.Broslowski napísal:to mi chcete povedat, ze koli w7 mi vykurvilo do pol roka baterku na 18%? u are shiting me ...
bezna vec, za 3 roky je baterka kaput... to ze ti to korektne ukazuje je vec ina... ale je to kktina pani...
vezmi si ze dam za new baterku 170€ a za rok mi skonci? to mi ako MS zaplati potom tu bateriu ci co? alebo mam nebodaj pouzivat vistu? (nic proti super OS ale mam SSD cize neprichadza v uvahu :-/). alebo nebodaj XP? u Are shiting me..
vezmi si ze dam za new baterku 170€ a za rok mi skonci? to mi ako MS zaplati potom tu bateriu ci co? alebo mam nebodaj pouzivat vistu? (nic proti super OS ale mam SSD cize neprichadza v uvahu :-/). alebo nebodaj XP? u Are shiting me..
Keby som to necital na fore a nestalo by sa mi to tiez, ze baterka po 14mes sla na 50% kapacity z toho 3mes pouzivanie W7, tak neuverim, ale je to tak. Pouzival som program Battery monitor ako vravim, WL sa dal sledovat takpovediac okom. MS zial nevie co to robi... asi to fakt nekorektne ukazuje no je to problem OS a trvale a nezvratne, ani navrat na Vistu to uz nezmenil.Broslowski napísal:bezna vec, za 3 roky je baterka kaput... to ze ti to korektne ukazuje je vec ina... ale je to kktina pani...
EDIT : http://social.technet.microsoft.com/For ... 6ca2f865d6 ...
Dodavam, ze nebol to problem len public release ale aj verzii pre koncovych pouzivatelov(retail), OEM to nerobili, jednoducho preto, ze W7 ''support''