Nazdar ... nazov je jasny. Momentalne mam tu takmer nemozne odvzdusnitelnu XSPC s TOPom a pri plneni mi dava dost zabrat.
Preto uz druhy den uvazujem o jej vymene resp. mensom update vodnika. Ostatnych veciach co by som chcel mam celkom jasno.
Tak expanzna by mohla byt do 5,25" pozicie, kludne aj 2x 5,25" no mam dost narocne poziadavky.
Ak to bude pre dve pozicie, musi mat na oboch bocnych vonkajsich stranach zarezy aby som nemusel rezat ci ohybat tie plechy v tych poziciach.
Je dobre, aby mala medzi IN a OUT dake prekazky, aby pumpa netahala hned naspet aj s bublinkami. Neviem ake to moze byt hlucne pri toku kvapaliny ale tak dufam, ze to nebude doslova capotat ako vodopad.
To su hlavne poziadavky.
Optimalne by mohla mat pripravu na DDC pumpu, cize na priamo bez orig. TOPu sa na nu namontuje (viem o tej Koolance no je draha ako pes).
Tiez viac moznosti IN, OUT resp. viac zavitov pre 1/4 fittingy.
Na vzhlade mi moc nezalezi, dolezita je funkcnost a jednoduchost.
Nemusi to byt nieco co uz ma Gabo v ponuke, kludne aj nieco co este nema a predava sa to v EU.
S cenou prehanat nemusime ...
Alebo este ma napadlo, ze DDC TOP so zavitom na expanznu
Nieco taketo

Ale len ten TOP so zavitom na inu expanznu co ma trebarz aj porty navrchu okrem fill portu.