uz 2x predtym mi prisla odpoved od inych predajcov ked som chcel kupit od nich na dobierku tak ze predaju iba v pripade 50% zalohy vopred nato som nenaletel pretoze viem ze su to podvodnici ktory ponukaju lacno mobily a ked poslete peniaze napr mobil za 350 € date za neho 175 € (50%) vopred tak oni vam nic neposlu akurat sa nabalia o 175 €.Lucia Banská lucia1980@centrum.sk
12:06 (Pred 2 hodinami)
komu: mne
Dobrý den.Možem vám ho poslať poštou alebo sa môžme stretnuť v Prahe.Musela som sem odcestovať kvoli práci a v KE som až o mesiac,ked nemôžte osobne môžem vám ho poslať dnes ako záruku vám pošlem scan podacieho listku a obrazok s mojimi bankovymi,osobnymi udajmi a obratom by ste mi dnes poslali zalohu 100eur a zbytok 170 ked si ho doma odskušate aby ste sa presvedčili že je všetko v poriadku.S dobierkou mám zlu skusenosť a tento spôsob mi vyhovuje a vždy som bola ja aj kupujuci spokojny ked som niečo predavala.Predaj ma nahli čiže ho chcem predať čim skôr.Čo sa týka telefonu všetko plati tak ako je napisane v inzerate,kupila som ho v Datarte čiže je odblokovany od vyroby na všetky siete,funkčný na 100% nem&aa cute; žiadne škrábance.V záruke je ešte vyše 23mesiacov.K telefonu je krabica,záruka,usb kábel,nabíjačka,návod,slúchatka,púzdro.Telefon som dostala v práci ako darček,ale zvykunta na iPhone.Napíšte mi či by ste nemali nahodou cestu do ČR do Prahy alebo ak ho chcete poslať tak mi môžte napísať adresu,mobil by bol u vás za 3pracovne dni.Ďakujem
Lucia Banská
V tomto pripade neviem ci sa jedna o podvodnika pretoze ma zaujem poslat na dobierku len ci mi neposle nejaku drevenu dosku alebo tehlu miesto mobilu.
Ake su vase nazory ?