Dobrý deň,
zakúpil som AMD A6-5400K na svoj osobný počítač. Musel som prekusnúť nejaké problémy s drivermi BIOSU na MB ale to už ide v pohode, aj RAMku som si dal z 1333 na 1866Mhz. To je už v poriadku. Už som si ubral aj otáčky z toho vysávača BOX chladiču.
Čo mi však stále nedá pokoj, je správny ovládač na grafiku. Nainštaloval som si 13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql dúfajúc, že týmto driverom sa všetky základné drivre vyriešia. Nie je tomu tak. Po nainštalovaní som chcel vstúpiť do Catalyst Control Centra a ono namiesto toho aby mi ponúklo všetky tie super-extra fičúry, o ktorých som sa dočítal na internete, mi napíše, že nedokáže nájsť grafiku, pretože driver nie je podporovaný (konkrétne mi ponúka len nastavenie Power a Performance, kde nič aj tak nie je). Tak mi napadlo, asi nemá správny FirmWare alebo niečo tak...
Predtým som musel nainštalovať z CD priloženého k MB všetky tie drivery, aby som rozbehal správne BIOS (mrzol). Myslel som, že je tam už aj správny driver na grafiku. Nie je. Dá sa to odniekadiaľ zohnať?
Budem rád za všetky prínosné rady. Ďakujem.
Radeon HD 7540D
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2011, 16:53
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Radeon HD 7540D
zle naištalované ovládače to je všetko
btw na bios sa nič neinštaluje
na základnú dosku nahod posledné ovládače tj čipset, audio atd
použi drivesweeper na odinštaláciu catalystov a potom znova nahod
btw na bios sa nič neinštaluje
na základnú dosku nahod posledné ovládače tj čipset, audio atd
použi drivesweeper na odinštaláciu catalystov a potom znova nahod
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2011, 16:53
Re: Radeon HD 7540D
Ďakujem dexter, to, čo si mi napísal mi pomohlo. Teraz už funguje všetko tak, ako má.