Nainstaloval OSko, ako som bol zvyknuty na povodny SSD, ponastavoval veci, zrusil Obnovu, zakazal Temp, a za 3tyzdne pouzivania mam na disk podla SSD life zapisanych na disk 160GB.
Na disku mam len OSko, jednu Steam hru, ine veci idu inde, a realne mam zo 120GB stale volnych 75GB.
Proste, nikde niesu skryte subory, problem odhadujem, ze je v zapisoch prehliadaca Google Chrome alebo IEcka? IEcko mam temp nastaveny ze ide na platnovy Dckovy disk. No napriek tomu PC denne zapise na SSD 8GB co je moc.
Samozrejme, zapise sposobom zapis vymaz zapis vymaz, co je asi este horsie akokeby to bolo na disku trvalo.
Nepiste mi prosim ze SSD treba vyuzivat a podobne, myslim ze rychlost citania 500MB/s bude este aj o 5-10rokov nieco nadstandardne, co sa len tak jednoducho neprekona, takze by som bol rad keby mi SSD vydrzalo co najviac.
Ako zabranit zapisom na Ccko? Alebo, aky prehliadac pouzit, aby na Ccko absolutne nic nezapisoval? Temp mam vypnuty, Temp IEcka prestaveny na Dcko, na Ccko nic neukladam, a stale mam 8GB denne zapis na C

Antivirak mam Avast, Windows7 64bit ma vsetky zaplaty, pouzivam jedine Isohunt ale ten ma nastavene adresare na Dcku tiez. Je mozne ze isohunt pouziva Ccko ako medziclanok predtym nez zapisuje torrenty na Dcko?
Je nejaky program, ktory mi ukaze co sa kde zapisuje? Dajme tomu aj ked je to subor ktory realne na Ccku nikdy ulozeny nieje, len docasne?