Chladenie pc
Chladenie pc
Nie je lepsie nemat kryt na pc.Lebo mne klesla teplota pri hrani bez krytu z 56 na 49 a chladic 5526 na 3336.
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Urcite nie, zvysena hlucnost a prachu sa viac nezbavis. To by si nemusel mat potom comp vobec v bedni (ako teraz ja uz asi mesiac ).
Musis mat v case velmi zle vyrieseny Airflow, keD tam mas taky narast teploty. KeD ten poriesis a rozumne usmernis prudenie, v teplotach musia byt minimalne rozdiely.
Typujem, podla otacok, ze mas BOX na CPU, tam by pomohol Windtunel, inak nasava fan aj teply vzduch, ktory sam vyfukuje.
Musis mat v case velmi zle vyrieseny Airflow, keD tam mas taky narast teploty. KeD ten poriesis a rozumne usmernis prudenie, v teplotach musia byt minimalne rozdiely.
Typujem, podla otacok, ze mas BOX na CPU, tam by pomohol Windtunel, inak nasava fan aj teply vzduch, ktory sam vyfukuje.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
Bolo by dobre dat jeden vetrak dopredu, jeden dozadu, pripadne aj do bocnice (ja ho mam tak aby ofukoval grafu aj cipset a na nich mam len pasivy). A ked ich mas tak vela tak ich staci dat na polovicne otacky a je to celkom ucinne a tiche.
Inak s tym prachom: ked nemas kryty tak sa ti ten prach len usadza ale ked mas dobry prietok vzduchu tak v podstate vacsinu prachu ti zas vyfukne von.
Inak s tym prachom: ked nemas kryty tak sa ti ten prach len usadza ale ked mas dobry prietok vzduchu tak v podstate vacsinu prachu ti zas vyfukne von.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no neviem, ale tichy vodnik stoji mailand a zabera vela miesta...Hrobar napísal:Alebo ak mas trochu viac prachov tak rovno poriad nejakeho vodnika a mas pokoj s hlukom aj teplotou.
ja vidim idealne pouzit dobru skrinu s namakanym airflow (antec p180) a netaktovanu zostavu uchladis mozno aj pasivne..