suhlas s dexterom. Dosky v pohode, linkoval si vsetko z alzy takze :
http://www.alza.sk/search.htm?exps=x79
tu mas vsetko X79 z Alzy.
Aj s tym USB... ci mas maximalnu rychlost 380MB/s alebo 320MB/s na menej kvalitnom non-intel radici je ajtak uplne jedno, pretoze externy disk ti spravi 140MB/s v tom najlepsom pripade a to daju vsetky radice. Neriesil by som ze nemam original USB3 na doske priamo od Intelu, to je nepodstatne.
Vsetky hentie X79 dosky su hlavne stavane kvalitnejsie, vseobecne z lepsich komponent ako klasicke Z87 dosky. Moznoze tie superZ87 co si daval v cenovke atakujucej 200eur maju rovnako kvalitne komponenty, socket2011 vsak nikdy nebol primarne zamerany na desktopove pouzitie takze tam nenajdes take drbnute "skratky a šetrenia" co si vyrobcovia dovoluju na 90eurovych Z87 doskach a na tych lacnych 50eurovych srackach H71 a co to vsetko vlastne existuje.
Hlavne tych 40 liniek na procesor v porovnani s len 16timi je obrovsky skok, ved som to spominal uz od uplneho zaciatku. Proste kupit si drahu Fabiu 2.8VR6 je proste kravina, lebo mozes mat napimpany motor (a sfukne ta kazda bmw m3) ale nemas prevodovku, spojku, tlmice, podvozok, riadenie, no proste z Fabie nikdy v zivote Evo IX nespravis ked do toho budes ladovat ake peniaze...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.