Duplikát dokladu o kúpe
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
Duplikát dokladu o kúpe
Zdravím.Nedávno som tu riešil môj bricknutý HTC One S. Telefón má ešte 4 mesiace záruku ale kúpil som ho od chlapíka ktorý tvrdí že stratil záručný list. Dopočul som sa že keď by išiel k operátorovi že stratil doklad o kúpe mali by mu vystaviť duplikát... Viete o tom niečo? A ešte ma zaujíma ako je to s RMA keď by som mal doklad o kúpe a telefón bol kupovaný v Bratislave tak by som RMA mohol riešiť aj na inej pobočke operátora alebo len v tej kde bol kúpený? Za odpovede ďakujem.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Duplikát dokladu o kúpe
hocco si kupis a doklad stratis tak ti vedia vystavit novy, teda minimalne pri nakupe na internet kde vies zadat cislo objednavky a tak.
Ohladom reklamacky, neviem co hovori zakon, ale O2 hovori ze len tam kde sa kupil
Ohladom reklamacky, neviem co hovori zakon, ale O2 hovori ze len tam kde sa kupil
- Tom95
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2011, 20:54
A na základe čoho by mu mali vydať duplikát? Stačí preukázať totožnosť? Dúfam že netreba prísť aj s telefónom.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
naozaj neviem, pri nakupe cez net mi ho vystavili vdaka cislu objednavky ktore som nasiel v maily . neviem ci povodny majitel nieco take ma.
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
staci aby tam dotycny prisiel s obcianskym preukazom (samozrejme, ak je to nanho pisane) a oni si to uz v systeme vyhladaju a vystavia kopiu zarucneho listu
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4
A reklamovat mozes v ktorej kolvek predajni... Ale pozor lebo orange nereklamuje od ineho ako povodneho majitela...