Ahojte,
Nevedeli by ste poradit nejaku zaujimavu alternativu k hre Command & Conquer Generals? Dlhsie som nehral ziadne hry a rad by som si zahral slusnu strategiu, no tie nove tituly Red Alert / Tiberium Wars ma vobec nezaujali, Generalsovia mali velmi konzistentnu grafiku ani nie starodavna ani nie nejaka nadcasova, presne to mi vyhovovalo, lenze nic noveho a zaujimaveho som nenasiel.
Co sa tyka generalsov, tak po opatovnom nainstalovani mi ta AI inteligencia (hlavne v Zero Hour) z hladiska obtiaznosti pride bud velmi jednoducha alebo velmi tazka, este by som spomenul ciastocnu nevyvazenost jednotiek, nutnost instalovat widescreen mod a podobne serepeticky, ktore uz nemam chut riesit.
Vedeli by ste poradit nieco so slusnou grafikou (hlavne nieco konzistentne, ziadne Red Alerty) a dobrym gameplayom/AI kludne to moze byt aj nieco starsie ala. AoE, ale ani tam som nenasiel nejaky novsi titul s vybornym hodnotenim. LOTRov som mal, ale vsetko som "obohral" akedze tiez nemaju nic noveho, nemam potrebu opatkovne instalovat.
Tesil som sa na Generals 2ku, no ta tak skoro nebude . Dakujem za rady, nerad by som minal peniaze na nieco co nainstalujem, dvakrat zahram a odinstalujem ...
Alternativa k Command & Conquer Generals
Re: Alternativa k Command & Conquer Generals
Men of war asi jediná stratégia ktorá ma posledne bavila.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Starcraft 2
Company of Heroes (gameplay odlisna od C&C)
C&C Generals Rise of the Reds mod (bude mat singleplayer kampan vo finalnej verzii)
pozri si na youtube videa a vyber si
Company of Heroes (gameplay odlisna od C&C)
C&C Generals Rise of the Reds mod (bude mat singleplayer kampan vo finalnej verzii)
pozri si na youtube videa a vyber si
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
CoH, je naozaj zaujimavy gameplay, a musim uznat, ze je to taka kruta strategia kde musis naozaj rozmyslat co robis
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
hlavne to nieje strategia typu tank vystreli, a trafi sa ... cize je tam urcity faktor ktorý zohráva pri priamom boji veľkú rolu, často krát sa pri strelbe pechoty po 10 výstreloch netrafí nič a je to reálne... CoH je šupa, najmä čo sa týka grafiky je to super zážitok a o efektoch ako po grafickej tak po audio stránke je to vizuálny a sluchový orgazmus
Hlavne to nieje zabugovaná sračka
Hlavne to nieje zabugovaná sračka
Spoiler: ukázať
CoH2 som vypol po 20 minutach a už nezapol... celé mi to prišlo nejaké divné oproti výbornej jednotke.
Presne, ja som nahrak na CaC ZH 100-1000 hodin...presne ako pises o tej AI atd. Pre mna existuje este jedna, mozno aj lepsia RTS, tou je Supreme Commander Forged alliance. Je to datasik SC1. http://www.metacritic.com/game/pc/supre ... d-alliance
Je aj dvojka ale to je uz shit. Pri tejto hre som opat stravil kvanta casu....Silno odporucam. Inak vcera som kupil na Steame v brutal akcii http://www.uberent.com/pa/ - Planetary Annihilation, uvidime.
Je aj dvojka ale to je uz shit. Pri tejto hre som opat stravil kvanta casu....Silno odporucam. Inak vcera som kupil na Steame v brutal akcii http://www.uberent.com/pa/ - Planetary Annihilation, uvidime.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Supreme commander Forged alliance doporucam aj ja. Neskutocne vyborna hra a aj pekne tazka. Len treba kus lespi HW, lebo ak si das velku mapu a viacej nepriatelov, tak budes mat z toho spomaleny film
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)