Nevedeli by ste poradit nejaku zaujimavu alternativu k hre Command & Conquer Generals? Dlhsie som nehral ziadne hry a rad by som si zahral slusnu strategiu, no tie nove tituly Red Alert / Tiberium Wars ma vobec nezaujali, Generalsovia mali velmi konzistentnu grafiku ani nie starodavna ani nie nejaka nadcasova, presne to mi vyhovovalo, lenze nic noveho a zaujimaveho som nenasiel.
Co sa tyka generalsov, tak po opatovnom nainstalovani mi ta AI inteligencia (hlavne v Zero Hour) z hladiska obtiaznosti pride bud velmi jednoducha alebo velmi tazka, este by som spomenul ciastocnu nevyvazenost jednotiek, nutnost instalovat widescreen mod a podobne serepeticky, ktore uz nemam chut riesit.
Vedeli by ste poradit nieco so slusnou grafikou (hlavne nieco konzistentne, ziadne Red Alerty) a dobrym gameplayom/AI kludne to moze byt aj nieco starsie ala. AoE, ale ani tam som nenasiel nejaky novsi titul s vybornym hodnotenim. LOTRov som mal, ale vsetko som "obohral" akedze tiez nemaju nic noveho, nemam potrebu opatkovne instalovat.
Tesil som sa na Generals 2ku, no ta tak skoro nebude