vsak uvidis ked ti dorazi. prinajhorsom posles spat.
edit: pridavam aj obrazok ako vyzera taka pracovna plocha pre tych, co tvrdia, ze je to na pracu nepouzitelne koli malej pixel density(bordel okolo si nevsimajte

Netvrdim, ze nepouzitelne, stale lepsie nez klasicky fullHD, ale je to rozhodne mrhanie priestorom vzhladom na potencial tej plochy. Pri cenovej politike 1440tiek je ale aj zbytocne sa o tom bavit, lebo to prakticky nie su monitory ktore treba priamo porovnavat. Na nich sa uz ale treba pozerat ako na plnohodnotnu nahradu dvoch monitorov, plus je to aj 10 bit panel vs. 8 bit, je to uplne ina kategoria proste. Len ten format je rovnaky.Durana napísal:pridavam aj obrazok ako vyzera taka pracovna plocha pre tych, co tvrdia, ze je to na pracu nepouzitelne koli malej pixel density
A presne tato vec ma presvedcila, ze to bude fajn. Na nete som to nasiel tak isto, ze je to rovnaka hustota pixelov a vyse roka v robote pracujem na 27" fullHD 16:9 a nikdy by ani nenapadlo, ze je to skarede alebo neviem ake. Preto sa mi mozno ani pri tej 34" nezdalo, ze by to bolo slabe rozlisenie, kedze sa na take nieco pozeram cele dni hh.mino_85 napísal:Tak nech sluzi. Ja som sice fullHD 21:9 34" nevidel, ale videl som fullHD 16:9 na 27", co je rovnaka hustota pixelov a teda nechcel by som to, uz na 23" sa mi to dnes zda trochu "zubate", vratane hier.
Ono je to skôr o zvyku. Doma mám 23" FHD, v práci 27" 1440p a človek si proste zvykne. Doma už potom registrujem rozdiel a keby som to rozliško ešte mal natiahnuť na 27", tak už by ma vykotilo.Majkyyy1423 napísal:No a ked uz na 23" sa ti nepaci fullhd tak to budes dost narocny pouzivatel.