Ludia doteraz som nemal problem, ale v poslednej dobe mi zacal uTorrent jaksi blbnut. V pravidelnych intervaloch cca 1,5 minuty mi na cca. 5 sekund zamrzne komp a potom sa zas rozbehne. Inak stahovanie ide bez poblemov, rychlost je taka aka ma byt. Ked uTorrent vypnem tak komp slape bez problemov. Nahodil som aj novy Win zo zalohy, tato konfiguracia bola bezproblemova ale uT to robi stale takze nejakymi chybami v registroch alebo nespravnou konfiguraciou to zrejme nebude. Kde by mohol byt problem? Som uz z toho na nervy
EDIT: Zistil som ze mi to blbne len s niektorimy torrentmi. Zatial mi to robili 2 torrenty, kazdy z ineho trackera. Zo zaciatku isli dobre ale tak od tretiny to zacalo mrznut.
Torent
- foxil
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Aug, 2006, 02:00
Marek napísal:Ludia doteraz som nemal problem, ale v poslednej dobe mi zacal uTorrent jaksi blbnut. V pravidelnych intervaloch cca 1,5 minuty mi na cca. 5 sekund zamrzne komp a potom sa zas rozbehne. Inak stahovanie ide bez poblemov, rychlost je taka aka ma byt. Ked uTorrent vypnem tak komp slape bez problemov. Nahodil som aj novy Win zo zalohy, tato konfiguracia bola bezproblemova ale uT to robi stale takze nejakymi chybami v registroch alebo nespravnou konfiguraciou to zrejme nebude. Kde by mohol byt problem? Som uz z toho na nervy
EDIT: Zistil som ze mi to blbne len s niektorimy torrentmi. Zatial mi to robili 2 torrenty, kazdy z ineho trackera. Zo zaciatku isli dobre ale tak od tretiny to zacalo mrznut.
Presne to co si popisal sa stavalo aj mne. Problem bol v antiviruse(v avaste, ale asi plati pre vacsinu antivirov), avast kontroloval vsetky stahovane subory cez P2P co pri velkych suboroch velmi spomalovalo PC.
Nastavil som kontrolu P2P okrem utorrentu a bolo po probleme
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
zalezi na zdravi torrentu...ak su trebars dvaja seederi a 100 leecherov, tak sa necuduj, ze to ide pomaly...inak torrenty maju taku vlastnost, ze zo zaciatku zvyknu ist pomalsie, hlavne ked je zly pomer S/L. takze pockaj chvilu a on sa potom rozbehne...
inak dufam, ze upload mas nastaveny na maximalne 80% tvojho bandwithu. ak nie, tak to urob, pretoze vtedy nema klient bandwith na komunikaciu s trackerom a podobne...to moze byt problem aj v tvojom pripade.
inak odporucam klienta Azureus, tam by som ti vedel poradit aj konkretne nastavenia. mam to vycancane na max vykon...
inak dufam, ze upload mas nastaveny na maximalne 80% tvojho bandwithu. ak nie, tak to urob, pretoze vtedy nema klient bandwith na komunikaciu s trackerom a podobne...to moze byt problem aj v tvojom pripade.
inak odporucam klienta Azureus, tam by som ti vedel poradit aj konkretne nastavenia. mam to vycancane na max vykon...
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
u utorrentu som mal hlavne problem ked som nenastavil rychlost akou by to malo komunikovat, inac frci ako namydleny bles, jo a kerio, nic proti nemu ale je to trosku lamisticky firewall, aspon pre kusok mierne menej narocneho usera postacuje sygate alebo aspon u mna to nerobi ziadnu neplechu
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.