Custom NAS alebo "znackovy" NAS

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Re: Custom NAS alebo "znackovy" NAS

Príspevok od používateľa LordKJ »

uvidime ako sa to bude vyvijat, ono realne ten idle asi nie je skutocny idle lebo to je teda zatial beziaci proxmox + truenas vm + haos vm

Este to je ale uplne vsetko viacmenej stock nastavenie, takze mozno este niekde nieco usetrim a mozno aj nie (tie pridavne karty asi tiez budu nieco papat a aj disky. Teraz som zacal zapisovat do datasetu islo to +15-20W.

Hluk som celkom prekvapeny nie je to az take strasne ale teda tie hlavicky na tych diskoch je pri zapise dost vyrazne pocut. Ale o miestnost dalej je to uplne ok.

Uvidime ked to bude v skrini co to povie :D Skrina bude mat na boku 4 fany (phanteks t30) - 2 dole a 2 hore (+ https://acinfinity.com/equipment-coolin ... k-12-inch/) tak hadam to nebude uplne hotbox

Ako sa stym budem dalej hrat tak dam vediet ci som nieco zoptimalizoval alebo aspon identifikoval co konkretne je hlavny zrut. Moj PC z podpisu momentalne berie 150W (mam otvorene asi len prehliadace a to kopirovanie) :D. Nic to zvysime zalohove platby o 2eura.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2

Návrat na "Pevné disky, SSD, M.2, úložný priestor a mechaniky"