kondenzatoy som nenasiel poskodene ale pri starte mi pise nieco ako BUS NO bla bla blapeterle napísal:Tak sa mi zda ze tej doske dochadza dych... .Pozri ci na nej niesu niekde vyfuknute kondenzatory (najcastejsia vada), tie kondenzatory sa daju vymenit ale na to treba zrucnejsieho cloveka. Novu dosku neviem ci este zozenies v nejakom shope ale asi aj ano, najvyhodnejsie by ju bolo kupit z bazaru.
Alebo mam este jeden napad rozpredaj co ti zostalo a kup si new PC alebo daco novsie z bazaru - ale tato moznost je financne narocnejsia.
AMD Sempron 2.4 BOX socket 462, MB ESC M 852 A, DDRAM 400/512 kingstone, VGA INNO3D GEFORCE 6600 GT, HDD IBM/HITACHI 80 GB, DVD SONY, DVD-RW LG, MIDI 300Wpeterle napísal:Napis komplet celu zostavu aku mas tazko sa radi ked nevieme ostatne komponenty. Mohol by to byt aj slaby zdroj no ale ked to doteraz islo tak neviem.
To len tak znicoho nic ti to zacalo robit alebo po nejakom upgrade, vymene niecoho?
diky za radu ale keby si lepsie cital tak zistis ze mi blbne aj zvuk a nefunguje USBGudas napísal:Skus pouzit iny monitor resp. kabel k monitoru, to ze mas zeleny obraz byva chybou v kabli alebo samotnom monitore. Mas CRT?