problem s doskou
problem s doskou
kto mi poradi s mojou doskou s cipsetom VIA kt400 8235, zacalo mi blbnut video :8O: skresleny obraz do zelena .myslel som ze grafika ale ked som ju preinstaloval zacal skripat aj zvuk a na ploche sa zacali objavovat cierne body a vynechavalo mi to aj pismena tak som preinstaloval cely windows vymenil grafiku a robi to stale asi to bude doskou. da sa to opravit? alebo treba kupit novu dosku? moze to robit aj nieco ine? kde kupim novu dosku na socket A 462 ? zo starimi nemam dobre skusenosti. poradte kto sa v tom vyzna dik. :roll:
- peterle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Tak sa mi zda ze tej doske dochadza dych... .Pozri ci na nej niesu niekde vyfuknute kondenzatory (najcastejsia vada), tie kondenzatory sa daju vymenit ale na to treba zrucnejsieho cloveka. Novu dosku neviem ci este zozenies v nejakom shope ale asi aj ano, najvyhodnejsie by ju bolo kupit z bazaru.
Alebo mam este jeden napad rozpredaj co ti zostalo a kup si new PC alebo daco novsie z bazaru - ale tato moznost je financne narocnejsia.
Alebo mam este jeden napad rozpredaj co ti zostalo a kup si new PC alebo daco novsie z bazaru - ale tato moznost je financne narocnejsia.
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
- peterle
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Napis komplet celu zostavu aku mas tazko sa radi ked nevieme ostatne komponenty. Mohol by to byt aj slaby zdroj no ale ked to doteraz islo tak neviem.
To len tak znicoho nic ti to zacalo robit alebo po nejakom upgrade, vymene niecoho?
To len tak znicoho nic ti to zacalo robit alebo po nejakom upgrade, vymene niecoho?
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
kondenzatoy som nenasiel poskodene ale pri starte mi pise nieco ako BUS NO bla bla bla a neviem co to je a v denniku chyb som nasiel ze nejaky slot neodpoveda alebo nieco take a nejdu mi ani USBpeterle napísal:Tak sa mi zda ze tej doske dochadza dych... .Pozri ci na nej niesu niekde vyfuknute kondenzatory (najcastejsia vada), tie kondenzatory sa daju vymenit ale na to treba zrucnejsieho cloveka. Novu dosku neviem ci este zozenies v nejakom shope ale asi aj ano, najvyhodnejsie by ju bolo kupit z bazaru.
AMD Sempron 2.4 BOX socket 462, MB ESC M 852 A, DDRAM 400/512 kingstone, VGA INNO3D GEFORCE 6600 GT, HDD IBM/HITACHI 80 GB, DVD SONY, DVD-RW LG, MIDI 300Wpeterle napísal:Napis komplet celu zostavu aku mas tazko sa radi ked nevieme ostatne komponenty. Mohol by to byt aj slaby zdroj no ale ked to doteraz islo tak neviem.
zacalo to znicoho nic pri pozerani filmov, pred pol rokom som menil grafiku dokupil DVD-RW a RAMku, zostava fungovala bez problemov az do teraz moze robit taketo problemy aj BIOS
diky za radu ale keby si lepsie cital tak zistis ze mi blbne aj zvuk a nefunguje USB takze monitor som vylucil ako prvy grafika to tiez nerobi takze ostava maticna alebo posahany BIOSGudas napísal:Skus pouzit iny monitor resp. kabel k monitoru, to ze mas zeleny obraz byva chybou v kabli alebo samotnom monitore. Mas CRT?
PRosim o pomoc
Zdravim... Chcel by som vas poprosit o pomoc.
Moja zostava:
ECS 755-A2 soc. 754 SiS755
AMD Sempron 2600+
MSI NVidia GeForce FX5200 256 MB
QDI DDR 512 MB
Jedna sa mi hlavne o zkladnu dosku.Rad by som to taktol,ale
v BIOSe su velmi obmedzene moznosti (CPU clock 200-250 MHz).
Rad by som preto vedel,ci ma niekto skusenosti s touto doskou,
a hlavne ci na to je nejaka novsia verzia BIOSu,kt. umoznuje sirsie moznosti OC.
Vopred velmi pekne Dakujem
Aladar
Moja zostava:
ECS 755-A2 soc. 754 SiS755
AMD Sempron 2600+
MSI NVidia GeForce FX5200 256 MB
QDI DDR 512 MB
Jedna sa mi hlavne o zkladnu dosku.Rad by som to taktol,ale
v BIOSe su velmi obmedzene moznosti (CPU clock 200-250 MHz).
Rad by som preto vedel,ci ma niekto skusenosti s touto doskou,
a hlavne ci na to je nejaka novsia verzia BIOSu,kt. umoznuje sirsie moznosti OC.
Vopred velmi pekne Dakujem
Aladar
Software je ako sex...je lepšie, ak je zadarmo.