Ach boze, samozrejme, ze treba zo zaciatku prejst nejaky nudny zavod (prvy level) a potom sa odomkne nakup auta, DYNO, a hlavne aero tunel. Bez nastavenia prevodovky by si nemal na dragu sancu dobre a rychlo preradovat a o drifte ani nehovorim. Kym som sa to naucil (drift) tak mi to trvalo par dni (nastavovanie, celkovo ovldanie), i ked boli chvile keby som ten komp s volantom najradsej je*ol von oknom. Konecny Drift som prehral o dva body, no neje*ne vas? A konecny zavod s tym bosom bolo nieco uplne ine ako doteraz, staci mala chyba a ste v prdeli, a horkotazko ho dobehnete. Ta Wheelie mi nekonecne zrala nervy a az po dalsom nastaveni vozidla nebol problem udrzat tu kraksnu s 980 konmi po cely zavod na zadnych kolesach. Uzasne, ja by som dal 8,5/10. Ma to par much a to v AI, ked sadnem za vozidlo, ktore ma o polovicu menej koni a trat je plna roviniek a pomaly supera prebehnem o kolo, nie je nieco v poriadku. Ale co uz, aj taky musi byt zivot...
Nekupujte si ZONDU ludia, to auto ma namiesto podvozku vibrator. Na konci ak ste dobry, bude jedno nemenovane Bugatti alebo McLaren...

Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...