Need for Speed 11 - DEMO OUT !!!
jj je to dost ked tocis raz dolava a raz doprava aby si presiel. covam uz vsetko odpadlo?? mne uz kapota predny naraznik a zadny naraznik a este nejaka neidentifikovatelna skatula
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
no 640x480 setko low - 51FPS tajkze ide to... ale taktiez mam tie tzv. swapy, pri tom je detailnost textur uplne "beee"... :roll:
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
to danno: podla mna to je schvalne tak spravene aby si si mohol nejaku tzv. peknu koliziu trosku pozastavit...ale tiez dufam ze fullka bude lepsia...
to miqra: pamatam sa keD som mal este stary PC tak som NFS MW hral tiez na 640 a vsetko mediu....alebo ja doom na 640, keD sa na to takto spatne pozriem tak je to hroza...ale poviem ty ze o nic neprichadzas...je to presne ako s vecami, keD ich mas tak uz niesu pre teba take zaujimave ako keD si ich chcel, a tak to je aj s grafikou v hrach...teraz mi idu skoro vsetky hry na plne...avsak co s toho mam... :roll: :roll:
to miqra: pamatam sa keD som mal este stary PC tak som NFS MW hral tiez na 640 a vsetko mediu....alebo ja doom na 640, keD sa na to takto spatne pozriem tak je to hroza...ale poviem ty ze o nic neprichadzas...je to presne ako s vecami, keD ich mas tak uz niesu pre teba take zaujimave ako keD si ich chcel, a tak to je aj s grafikou v hrach...teraz mi idu skoro vsetky hry na plne...avsak co s toho mam... :roll: :roll:
no, stiahol som, nainstaloval, presiel jeden zavod a vamazal, vacsiu blbost som uz davno nehral. Obycajna B-ckova arkada
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Recenzia na BonusWebe
a ........... Tradadada, bullshit-nost dema sa naplnila aj vo fullke :
69%
skoda, ocividne flegmaticky pristup EA k NFS zrejme tuto seriu raz pochova :roll:
Ach, kde je NFS Porsche 2000 (najlepsia zavodna hra)
a ........... Tradadada, bullshit-nost dema sa naplnila aj vo fullke :
69%
skoda, ocividne flegmaticky pristup EA k NFS zrejme tuto seriu raz pochova :roll:
Ach, kde je NFS Porsche 2000 (najlepsia zavodna hra)
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
ludia mne sa full hrozne lubi. ale mam najradsej znalcov typu jeden zavod a delete. lamaz
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
Ach boze, samozrejme, ze treba zo zaciatku prejst nejaky nudny zavod (prvy level) a potom sa odomkne nakup auta, DYNO, a hlavne aero tunel. Bez nastavenia prevodovky by si nemal na dragu sancu dobre a rychlo preradovat a o drifte ani nehovorim. Kym som sa to naucil (drift) tak mi to trvalo par dni (nastavovanie, celkovo ovldanie), i ked boli chvile keby som ten komp s volantom najradsej je*ol von oknom. Konecny Drift som prehral o dva body, no neje*ne vas? A konecny zavod s tym bosom bolo nieco uplne ine ako doteraz, staci mala chyba a ste v prdeli, a horkotazko ho dobehnete. Ta Wheelie mi nekonecne zrala nervy a az po dalsom nastaveni vozidla nebol problem udrzat tu kraksnu s 980 konmi po cely zavod na zadnych kolesach. Uzasne, ja by som dal 8,5/10. Ma to par much a to v AI, ked sadnem za vozidlo, ktore ma o polovicu menej koni a trat je plna roviniek a pomaly supera prebehnem o kolo, nie je nieco v poriadku. Ale co uz, aj taky musi byt zivot...
Nekupujte si ZONDU ludia, to auto ma namiesto podvozku vibrator. Na konci ak ste dobry, bude jedno nemenovane Bugatti alebo McLaren...
Nekupujte si ZONDU ludia, to auto ma namiesto podvozku vibrator. Na konci ak ste dobry, bude jedno nemenovane Bugatti alebo McLaren...
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
Ludska blbost je nekonecna...