Tie nazvy SB a NB a sytem sa vo vacsine dosiek a speedfanu lisia, aj to AUX....takze by som to neporovnaval,
A aj keby to nebol SB tak:
1.Na dotyk je vraly
2. SPeed fan vcelku presne,,odhaduje teploty AUX a SB ( NB a SB)
3. Teplota klesa a stupa pri hrani hier...
Juzny mostik a 65°C, riesenie?
jergus
a vies prosim ta, kde je to cidlo ulozene? ja mam podobnu dosku a stale som to tak nejak bral, ze je to NB (myslim teplota v Speedfanu-SYSTEM a aj v Evereste-Zakladni deska), aspon sa to tak berie vo vseobecnosti, ale nikto to nevie presne... mas nejake info, co to meria za teplotu?? a aka je max. bezpecna pri OC? ... diky
a vies prosim ta, kde je to cidlo ulozene? ja mam podobnu dosku a stale som to tak nejak bral, ze je to NB (myslim teplota v Speedfanu-SYSTEM a aj v Evereste-Zakladni deska), aspon sa to tak berie vo vseobecnosti, ale nikto to nevie presne... mas nejake info, co to meria za teplotu?? a aka je max. bezpecna pri OC? ... diky
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
SB nema sancu sa tak prehrievat... este nikdy sa mi to nestalo... sa pozri ci je pasta pod nim... lebo 65C maju len maloktore North Bridgy ...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
presne tak... a uz vobec nie je mozne, aby tam bolo nejake cidlo na meranie teploty...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Ta teplota ale musi byt pravdiva lebo to pali, a ta teplota kolise, a keD ofukujem ten cipset tak teplota klesne, o max 8°C....a nevystupi pri ofukovani o viac ako 60°C....ja sa pokusim zohnat teplomer a urobim video....lebo nieco sa tam musi zohrievat, a rad by som zistil co....
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Palee: neviem kde to cidlo je, ale domnievam sa ze na napatovych regulatoroch.
Inak neber ma hned za slovo, ja si len osobne myslim ze to cidlo nie je na NB a ani na SB. Pretoze ja som vymenil oba pasivy za vodne bloky a co sa stalo? Cekni moju recenziu ako mam spraveny komp, avsak ak mam ten jeden vetrak vypnuty, to cidlo ukazuje 40-45 stupnov, ak ten jeden vetrak zapnem, klesne teplota na cidle na 36-38 stupnov, ale teplota vody sa nezmeni!!! Cize z toho mi vyplyva, ze to cidlo nemoze byt ani na SB ani na NB, pretoze teplota by zalezala od teploty vody a nie od toho ci je v skrinke mensi prievan, alebo ci vzduch viac menej stoji.
Inak neber ma hned za slovo, ja si len osobne myslim ze to cidlo nie je na NB a ani na SB. Pretoze ja som vymenil oba pasivy za vodne bloky a co sa stalo? Cekni moju recenziu ako mam spraveny komp, avsak ak mam ten jeden vetrak vypnuty, to cidlo ukazuje 40-45 stupnov, ak ten jeden vetrak zapnem, klesne teplota na cidle na 36-38 stupnov, ale teplota vody sa nezmeni!!! Cize z toho mi vyplyva, ze to cidlo nemoze byt ani na SB ani na NB, pretoze teplota by zalezala od teploty vody a nie od toho ci je v skrinke mensi prievan, alebo ci vzduch viac menej stoji.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
no veD prave to, ze sa to nevie presne a vacsinou sa mysli, ze je to NB... nikto nevie povedat, kde je to cidlo ulozene... ale to, co hovoris, je velmi logicke a pre mna zatial najlepsie vysvetlenie ... tak by to naozaj mohlo byt... prave dnes budem pridavat bloky na NB aj mosfety, tak som zvedavy na teploty... vDaka za odpoveD...