Tieto udaje su len orientacne... Nedaju sa pouzit ako reklamacia...CrakeN napísal:hmmm, neviem, t-com ma na stranke taku srandu, kde sa prihlasis, a presne ti da, kedy si kolko stiahol ... over si to podla toho ...
Je to tam niekde aj napisane...
galen napísal: podobne je aj, ked sa pripojis povedzme 18:01 a si pripojeny do 00:01, v tedy ti to tiez zarata ako normalny Traffic, teda nie Free ...
jop to je pravdaBrnky napísal:galen napísal: podobne je aj, ked sa pripojis povedzme 18:01 a si pripojeny do 00:01, v tedy ti to tiez zarata ako normalny Traffic, teda nie Free ...
Tak s tymto absolutne nesuhlasim... To je hovadina jak mraky.. Mal som obmedzeny net od T-comu a byval som pripojeny aj dlhsie jak do 24:00 niekedy do jednej rana a nic take nebolo, zeby sa to ratalo nad limit cely cas...takze tak...
JJ toto je pravda, ze ked skorej sa pripojil napr 15:55 tak mu to rata nad ramec cely cas... tak isto je to aj s faktutou na orange... Som sa raz sekol a mi prislo 1200sk... som myslel, ze minam volne minuty a prdlajs... Bolo to cele na ramec a volne mi ostali... :oTimmy2k napísal:jop to je pravda
keby je to napr. od 16-tej a log on je o 15.55 tak potom by to o tej 01.00 v noci uz bolo hodne hodne MB:)
to nie je pravda, hocikedy sa mi stalo, ze som bol bud pred 16tou alebo po 24tej a nikdy mi nazaratlo nad ramec cely cas(maximalne tych par sekund, mozno minut..)..Timmy2k napísal:jop to je pravda
keby je to napr. od 16-tej a log on je o 15.55 tak potom by to o tej 01.00 v noci uz bolo hodne hodne MB:)
toto plati len za predpokladu, ze si sa napr. 16.01 odpojil a potom zas pripojil (rapidshare) je to urcite taksrebalat napísal:to nie je pravda, hocikedy sa mi stalo, ze som bol bud pred 16tou alebo po 24tej a nikdy mi nazaratlo nad ramec cely cas(maximalne tych par sekund, mozno minut..)..Timmy2k napísal:jop to je pravda
nechcem byt OT, ale musim s tebou nesuhlasit pretoze neraz sa mi to stalo a nikdy mi to T-com nezaratal naviac..Timmy2k napísal:
toto plati len za predpokladu, ze si sa napr. 16.01 odpojil a potom zas pripojil (rapidshare) je to urcite tak
Nie, nebola to narazka na teba ani na nikoho, len moj nazor na takyto typ pripojenia. Skratka je to blbost uz z principu a este vo v reklamach volaju ze "neobmedzeny net"Timmy2k napísal:
tak neviem ci to bola narazka na mna konkretne alebo vo vseobecnosti, bo ked som to vo februari 2006 objednaval, tak bola to dobra volba - cena/rozsah sluzby
takze na to, ze dopoludnia som v skole a ked uz sme pritom mesacny datovy objem tu vobec nie je, tu je casove ohranicenie lol
zdarec
tak tomu nerozumiem, bo je to vyslovne zakotvene v zmluvnych mat. aj na stranke, jednoducho si stojim za svojim a vzdy som to z principu radsej dodrziavalsrebalat napísal:nechcem byt OT, ale musim s tebou nesuhlasit pretoze neraz sa mi to stalo a nikdy mi to T-com nezaratal naviac..Timmy2k napísal:
toto plati len za predpokladu, ze si sa napr. 16.01 odpojil a potom zas pripojil (rapidshare) je to urcite tak
jasne, rozumiem, ja len ze za danych moznosti, najhorsie su datove obmedzenia, tie casove boli fajn, nebol to ideal, ale na to, ze ja som ani studentsku podporu nemal a nonstom flat bol vtedy nad nase pomery, som bol vdacny za tych 8 hod denne:) dokonale vyuzitych:)shiro napísal:Nie, nebola to narazka na teba ani na nikoho, len moj nazor na takyto typ pripojenia. Skratka je to blbost uz z principu a este vo v reklamach volaju ze "neobmedzeny net"Timmy2k napísal:
tak neviem ci to bola narazka na mna konkretne alebo vo vseobecnosti, bo ked som to vo februari 2006 objednaval, tak bola to dobra volba - cena/rozsah sluzby
takze na to, ze dopoludnia som v skole a ked uz sme pritom mesacny datovy objem tu vobec nie je, tu je casove ohranicenie lol
zdarec
Vezmi si to ako ked mas auto, ktore mozes vyuzivat len v niektore hodiny v dni, a do mesiaca nesmies prekrocit isty pocet KM. inak s nim mozes robit co len chces.
Ano, cena je vec jedna, ale ta vyuzitelnost sluzby a zbytocne obmedzovanie sa mi nepaci. Je to len moj nazor.
suhlasim s tebou, ja to tiez dodrziavam, teda snazim sa, ale no stane sa.. a kde to ako mas v zmluve, raz ked mas internet od 16tej v mesacnom poplatku, tak ti to nemlozu uctovat naviac.. keby mi to urobili, tak to by len videli, pekne by som sa siel hadat.. nemozu ti zauctovat cely den za to, ze si bol sekundu pred 16tou napojeny, maju ti pekne tu sekundu spoplatnit..Timmy2k napísal:tak tomu nerozumiem, bo je to vyslovne zakotvene v zmluvnych mat. aj na stranke, jednoducho si stojim za svojim a vzdy som to z principu radsej dodrziavalsrebalat napísal:nechcem byt OT, ale musim s tebou nesuhlasit pretoze neraz sa mi to stalo a nikdy mi to T-com nezaratal naviac..Timmy2k napísal:
Je zaujimave, ze ja ked som si dal zaviest obmedzeny net pred par rokmy od T-comu tak v pobocke T-comu ma prave na takuto vec upozornovali predajcovia, ze si nato mam davat pozor!!!srebalat napísal:nechcem byt OT, ale musim s tebou nesuhlasit pretoze neraz sa mi to stalo a nikdy mi to T-com nezaratal naviac..Timmy2k napísal: