uzasny podpis inak Petoooo, ja by som si ho ale zmenil, je zavadzajuci a klamlivy

nepovedal by som vsetko tam je pravda a to ze dothan na 2.8 ghz ti neverim je to ako som povedal v dnesnej dobe AMD nema kokurenta a kupovat si teraz intel kvoli tomu ze bude ma t o ROKScorp napísal:uplne vazne, a nepotrebuje to FSB 250-300
uzasny podpis inak Petoooo, ja by som si ho ale zmenil, je zavadzajuci a klamlivy
nie? a aky je medzi nimy rozdiel vo vykone (okrem odomknuteho nasobica u FX, ale to nema vplyv na vykon) pouzivaju rovnake jadro...zilabo napísal:Co sa tyka optika, ono je sice pekne ho taktnut na nejake 3GHz, ale vykon urcite nie je ako FX57.
oni sice maju spolocne jadro, ale uvedom si, ze optikovkse jadro nepreslo testami, preto je v optiku a nie v FX57.nie? a aky je medzi nimy rozdiel vo vykone (okrem odomknuteho nasobica u FX, ale to nema vplyv na vykon) pouzivaju rovnake jadro...
nemam rad ludi ktori hodnotia AMD procesory a nevedia o com hovoriazilabo napísal:tiez sa priklanam k Pentium M, staci si precitat nejake testy na zahranicnych forach![]()
Co sa tyka optika, ono je sice pekne ho taktnut na nejake 3GHz, ale vykon urcite nie je ako FX57.
PM ide taktnut vysoko na default napati a nevyzaduje extra chladenie, co optik na 3g ano. A ak k tomu priratame vykon v nultimediach, tak jasne vedie Pentium M.
Myslim, ze to bol najlepsi procak od Intelu, ale uz sa tesim na Conroe, to ale padne AMD sanka![]()
![]()
No Athlon64 mozno poraza Pentium4 na plnej ciare v hracha, ale u PeniaM je to inac, ma fakt vyborne prepracovanu architekturu (pomer vykonu a MHZ), ktora je o maly kusok lepsia nez u Athlonov64.Guru napísal:z tych co si dal na vyber jednoznacne amd, bude to hlavne jeho architekturov a to ze poraza svojich superov na plnej ciare a k tomu ma menej mhz..
takze jednoznacne amd v tomto smere
chalan, teraz neviem, ci si to spravne pochopil, alebo fukas nejako svinstvo.Petoooo napísal:nemam rad ludi ktori hodnotia AMD procesory a nevedia o com hovoriazilabo napísal:tiez sa priklanam k Pentium M, staci si precitat nejake testy na zahranicnych forach![]()
Co sa tyka optika, ono je sice pekne ho taktnut na nejake 3GHz, ale vykon urcite nie je ako FX57.
PM ide taktnut vysoko na default napati a nevyzaduje extra chladenie, co optik na 3g ano. A ak k tomu priratame vykon v nultimediach, tak jasne vedie Pentium M.
Myslim, ze to bol najlepsi procak od Intelu, ale uz sa tesim na Conroe, to ale padne AMD sanka![]()
![]()