Dopravný podnik Bratislava - správanie a postup revízorov
Re: Dopravný podnik Bratislava - správanie a postup revízoro
Svedok nepomoze, ked chcu zarobit, tak zarobia.
Spoiler: ukázať
Funguje to tak, ze pride policajt, zoberie si tvoj OP a zacne sa ta nahlas pytat, ste ten a ten, byvate tam a tam? Ty mu odpovedas ano a revizor si zatial spokojny zapisuje nepriamo prezradene udaje..beardie napísal:mna by zaujimalo ako funguje privolanie policie a za akych okolnosti moze policajt prezradit moje osobne udaje revizorovi
Neboj spekulantov je tiez velmi vela a uz to maju osefovane
VZDY predavam aj inde
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja som to raz ukecal za 300Sk ale to uz je doba....
- a inak ked im uz budes posielat tu reklamaciu tak bacha na bezpecnostne sklo
T.
- a inak ked im uz budes posielat tu reklamaciu tak bacha na bezpecnostne sklo
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Príďte bývať do PP, tu nie je ani jeden revízor, keďže sa lístok kupuje tak, ako v SAD, teda u šoféra... Autobusy tu ani netreba, lebo ak idete 2-3, tak máte za rovnakú/menšiu cenu taxík ... + cca rovnako trvá cesta pešo ako busom na niektoré miesta
A inak ja som minule v KE narazil na revízora, čo mal krížový pohľad + nevedel ani čas vyrátať, teda od kúpy lístka prirátať 30min...
A inak ja som minule v KE narazil na revízora, čo mal krížový pohľad + nevedel ani čas vyrátať, teda od kúpy lístka prirátať 30min...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- no popradske obcasne autobusi mi ani nespominaj....
- ale musim uznat ze taxiky tak su lacne a je ich vela (sa mi pasi na autobuske ten bilboard s penve stanovenimi cenami za lokality v poprade...2E-4E)
- take by mohli bit aj v BA
- ale musim uznat ze taxiky tak su lacne a je ich vela (sa mi pasi na autobuske ten bilboard s penve stanovenimi cenami za lokality v poprade...2E-4E)
- take by mohli bit aj v BA
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Ja som sa tiež stretol s revizormi, ktorí boli doslova nepríčetný. Stačilo keď som vo vlaku ukázal len lístok a zabudol som mu ukázať preukážku. Hneď kriky čo a ako, lístok je neplatný a prihodí mi prirážku a podobne. Vźdy stačí chladná hlava a opakovať dokola jednu a tú istú vetu, ktorá ťa na obhajobu napadne . Inak moja mienka je : 99% zamestnancov každej hromadnej dopravy je banda obmedzencov, ktorí nedoštudovali ani 10 tried. 1% sú fakt slúšný ľudia ktorí chcú svoju prácu robiť správne.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Treba stáť za svojim, slušnosť sa dnes nenosí. Máš poučenie do budúcna.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Revizori a ine organy su banda posahancov..
si mu mohol povedať nech cicá kábel a žalovať ich za fyz. napadnutie .)
Me like Pentium
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Toman: povedal si veľmi draho, to si pozeral asi BMW taxi alebo tých pozberancov pri stanici, inak je cena 1,5e po celom PP.
Neponizim sa na uroven idiota...
ok, aby som teda bol užitočný, tak budem teraz múdry
otázka je, čo chceš dosiahnuť, pokutu ti asi zaplatiť dajú
asi nemáš svedkov a revízor proste povie, že bol jak anjelik a ešte mu to jeho prívesok dosvedčí, takže s právnikmi moc nepochodíš... ostatne dp to má asi celkom na háku, akurát sa budeš naťahovať jak sopel
ak máš ale v prdeli vrtuľu a pred skúškovým sa nudíš, mohol by si na sme napísať niečo ako "prvý pokus" blog a vyťukať si to s kamošmi nahor medzi top, na špatné PR všelijaké tieto podniky počúvajú... alebo staznosti.sme.sk vyzerá tiež ok + keď to s nimi rieši novinár, tak sú zo zásady slušní... akurát si potom nečítaj diskusiu, lebo sa pobliješ... všetky kapacity národa sú na sme diskusiách
celkom inteligentné je ešte si povedať salámik, toto som pekne doj€bal, ale nabudúce mu OP dám jedine za fajku
otázka je, čo chceš dosiahnuť, pokutu ti asi zaplatiť dajú
asi nemáš svedkov a revízor proste povie, že bol jak anjelik a ešte mu to jeho prívesok dosvedčí, takže s právnikmi moc nepochodíš... ostatne dp to má asi celkom na háku, akurát sa budeš naťahovať jak sopel
ak máš ale v prdeli vrtuľu a pred skúškovým sa nudíš, mohol by si na sme napísať niečo ako "prvý pokus" blog a vyťukať si to s kamošmi nahor medzi top, na špatné PR všelijaké tieto podniky počúvajú... alebo staznosti.sme.sk vyzerá tiež ok + keď to s nimi rieši novinár, tak sú zo zásady slušní... akurát si potom nečítaj diskusiu, lebo sa pobliješ... všetky kapacity národa sú na sme diskusiách
celkom inteligentné je ešte si povedať salámik, toto som pekne doj€bal, ale nabudúce mu OP dám jedine za fajku
Me like Pentium
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
necital som debatu, len prvy prispevok
co povedat...Bratislava, voci tomu mestu mam akysi silny prirodzeny odpor, bol som tam zhruba tak 2-3 krat a nechcem tam ani pricuchat
co povedat...Bratislava, voci tomu mestu mam akysi silny prirodzeny odpor, bol som tam zhruba tak 2-3 krat a nechcem tam ani pricuchat
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
co ked budem ochotny odpovedat na take otazky len po zadrzani na stanici a zaroven si to budem natacat?Figio napísal:Funguje to tak, ze pride policajt, zoberie si tvoj OP a zacne sa ta nahlas pytat, ste ten a ten, byvate tam a tam? Ty mu odpovedas ano a revizor si zatial spokojny zapisuje nepriamo prezradene udaje..
Mne sa raz stalo, ze som si doma zabudol karticku na autobus vdaka ktorej mam po preukazani narok na zlavnene cestovne 50%. Tak som siel k vodicovy kupit si listok a vypital som si 1/2 listok a on mi ho bez frflania otom ,ze chce videt karticku, dal. Nasledne prisiel revizor, pytal si listok, tak som mu ukazal listok, videl ze je 1/2 tak chcel vidiet karticku, no tu som nemal. Nasledne mi chcel dat pokutu, chcel moj OP ale ja som sa obracal nato, ze lisotk mam riadne zakupeny a ze to moj problem nieje, ze to je chyba vodica ze si neplni svoje povinnosti, po vymene nazorov v plnom autobusy chcel aby som vystupil a trval na mojom OP. No zhodou okolnosti sme vystupili na zastavke na ktorej som chcel a ked sme visli von, drzal ma za tasku. Stale trval na predlozeni OP, no jedine co som mu dal bolo par neslusnych slov, potom mi pusitl tasku a nasledne som mu zazelal pekny den a dovidenia.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.