ja som s chrome vydrzal asi par minut... dokonca som vtedy schvalne odstopoval za ako rychlo mi nacita nytimes.com na safari a na chrome a na safari to bolo okamzite, čo sa o chrome povedat nedalo, tam to trvalo cez 10 sekund...
jedine co ma na safari (a mozno inych prehliadacoch) serie, je ze nepodporuju multi touch gesta napr na vratenie stranky. lebo vzdy klikat a posuvat ruku kvoli vrateniu stranky naspet naserie, hlavne ked clovek lezi ...
Apple IPad
Re: Apple IPad
Prave som si skusal Safari a Chrome na spominanom nytimes. Safari je naozaj rychlejsie, ale bude to tym, ze zatial co cCrome zobrazi az takmer kompletnu stranku, Safari ju zobrazi a postupne nacitava, co posobi a z casti aj je o dost rychlejsie ako Chrome. Skor sa tu drzim zasady, ze ak to nic nevie, nemoze to byt pomale Inak u mna Chrome vyhrava vdaka ovladaniu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Papek napísal:Prave som si skusal Safari a Chrome na spominanom nytimes. Safari je naozaj rychlejsie, ale bude to tym, ze zatial co cCrome zobrazi az takmer kompletnu stranku, Safari ju zobrazi a postupne nacitava, co posobi a z casti aj je o dost rychlejsie ako Chrome. Skor sa tu drzim zasady, ze ak to nic nevie, nemoze to byt pomale Inak u mna Chrome vyhrava vdaka ovladaniu.
v čom je tam ine ovladanie ?
ked tam je to co mi chyba tak idem na chrome (skusal som ho len fakt par minut a prisiel mi pomaly)
Pohodlnejsie otvaranie a zatvaranie tabov + prepinanie cez gesta, suggestions pri zadavani adresy, rychlejsi pristup k desktop verzii stranok - vyuzivam sice malokedy, ale su specificke pripady, ked to ako mobile nefunguje, anonymne prehliadanie cez menu. Ked sa zapne prediktovne vyhladavanie, tak je to o daco rychlejsie, ale aj tak je na tom Safari viditelne lepsie.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
takze teraz co ? vcera si pisal ze chrome je lepsi, potom ze safari nic nevie, a teraz pises ze je viditelne lepsie ?
Zle je to sformulovane, safari je viditelne rychlejsie, tot vse, v ostatnom vyhrava chrome.
stiahol som to, pobavkal sa s tym, a jedine multi touch gesta na ktore som prisiel je len prepinanie medzi tabmi...
je tam este nieco ine okrem toho ?
je tam este nieco ine okrem toho ?